Ous farcits de Vilagrassa

Ingredients

  • 4 ous durs
  • 100g d'ametlla crua pelada i ratllada
  • 50g de sucre
  • 25g de farina
  • 50g de pa ratllat
  • 1ou cru
  • Oli per fregir
  • Una mica de ratafia de nous (opcional)

4 racions

Elaboració

Pelarem els ous durs i els partirem per la meitat en el sentit de la llargada
Ratllarem els rovells
Barrejarem els rovells, la pols d'ametlla i tres quartes parts del sucre, i si volem la ratafia.
En fen una pasta i omplirem els ous
Els passem per la farina, l'ou batut i el pa ratllat
Els freguirem, cal controlar la temperatura de l'oli, perquè el pa ratllat no se'ns cremi
Quan estiguin fregits, els empolvorarem amb la resta del sucre

30min

Notes

Recepta recopilada per Josep Lladonosa i Giró per la fira de l'ametlla de Vilagrassa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Carmen vives diu:
Provare aquesta recepta,he vist molts ous farcits pro aquests mai.
Som veínes de poble.
Josep Lladonosa Capell diu:
Em porten el record de la Festa Major, de petit. El padrí en feia.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: